Incendiu izbucnit la o gospodarie în localitatea Voroneț

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Voroneț.

poza
Incendiu izbucnit la o gospodarie în localitatea Voroneț
La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei anexe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Toate clădirile din gospodărie erau construite în formă de „U”, cu bucătăria de vară pe centru (locul de unde a izbucnit incendiul), iar casa de locuit și adăpostul de animale dispuse de o parte și de cealaltă, pe laterale.
Au ars acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 60 mp, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și altele. S-au degradat pereții construcției, elemente de tâmplărie și alte bunuri.
Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 63 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un televizor defect.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:05, iar pompierii au salvat casa de locuit și adăpostul de animale, cu bunurile aferente.08:22
joi, 19 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere