Mașină cu țigări depistată în trafic de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au depistat în trafic un autoturism Audi A6, condus de o femeie din Suceava, care transporta aproximativ 3.000 pachete de ţigări în valoare de peste 34.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

poza
Mașină cu țigări depistată în trafic de poliţiştii de frontieră
* În data de 10 februarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava –I.T.P.F.Sighetu Marmaţiei, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 10.30, a fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Horodnicu de Jos, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A6, condus de numita R. M., în vârstă de 42 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii şi în locul roţii de rezervă o cantitate de ţigări de contrabandă.
Având în vedere cele constatate, persoana în cauză şi maşina au fost conduse la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.
Astfel, au fost descoperite 2.940 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 34.398 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor în valoare de 6.300 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.11:57
marti, 11 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • 551 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, in judetul Suceava
  • Doua masini si un camion s-au ciocnit la Rosiori
  • 1 Octombrie- Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Campania ”Flori pentru inimi”
  • O femeie si un copil au ajuns la spital in urma unui accident petrecut in fata Primariei Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere