20 suceveni au fost confirmați cu Covid-19 in ultimele 24 de ore

Prefectura Suceava a anunțat că, luni, în județul Suceava sunt 1.806 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție.

poza
20 suceveni au fost confirmați cu Covid-19 in ultimele 24 de ore

potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 4 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 9 au câte un caz în evoluție, 31 au sub cinci cazuri în evoluție, 35 au sub zece cazuri în evoluție iar 35 au peste zece cazuri în evoluție.


În același timp, în carantină se află 647 suceveni, iar în izolare 436. Totodată, numărul total de persoane testate până în prezent este de 84.651 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 66 persoane, iar potrivit GCS, în 20 de cazuri s-a confirmat infecția cu noul coronavirus.

Prefectura Suceava, având în vedere evoluția cazurilor de Covid-19 la nivelul județului Suceava, prefectul, Alexandru Moldovan face un apel către cetățeni la respectarea regulilor:

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens.
Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.
Păstrați o distanță semnificativă, de 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlniți. În cazul în care vă aflați în transportul în comun încercați să NU stați față în față cu alte persoane.
Asigurați-vă, după folosirea transportului în comun, că v-ați igienizat mâinile înainte de a vă atinge fața, nasul sau gura.
Folosiți, pe cât posibil, rute sau modalități alternative de transport pentru a evita zonele aglomerate de trafic de persoane. În cazul în care programul vă permite, folosiți intervalele orare cu nivel scăzut de trafic de persoane.
PURTAȚI MASCA de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!
Prefectura le reamintește cetățenilor județului Suceava că toate datele transmise în acest comunicat, incidența la zi a cazurilor de COVID-19 la nivelul tuturor unităților administrativ teritoriale din județ precum și hotărârile Comitetului pentru Situații de Urgență Suceava, se regăsesc pe pagina oficială a Instituției Prefectului – județul Suceava, secțiunea Info Coronavirus.

11:32
luni, 23 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Peste 10.300 de suceveni au fost vaccinați împotriva COVID-19
  • În județul Suceava sunt în evoluție 1.460 de cazuri de Covid-19
  • Două femei au fost rănite după ce mașina s-a răsturnat pe câmp
  • Rata de infectare în municipiul Suceava apropie de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere