A ajuns cu tractorul în gard şi a fugit

Ieri în jurul orei 10.20, pe strada Merilor din municipiul Rădăuţi, un bărbat de 39 ani din oraşul Milişăuţi, în timp ce conducea un tractor, din cauza stării avansate de ebrietate a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din localitate, după care a părăsit locul accidentului. În urma impactului au rezultat numai pagube materiale.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 2,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile
publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sînge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei.

După  comiterea evenimentului rutier şi luarea măsurilor legale în cauză, C. Ioan a reuşit să pornească tractorul după efectuarea unor legături improvizate şi a părăsit locul de producere a evenimentului. I s-a întocmit dosar penal şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.  10:28
marti, 08 iunie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere