Bărbatul cu capul strivit de un calabur a decedat

Bărbatul în vârstă de 61 de ani, din Suceava, operat, marţi, pe creier, la Neurochirurgia Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” din municipiul reşedinţă de judeţ, după ce a căzut în cap de pe o schelă  improvizată, direct în zidul din bolţari pe care tocmai îl construia, iar ulterior, lovit tot în cap de unul dintre calaburii instabili, a decedat miercuri dimineaţă, la Reanimare.

poza
Bărbatul cu capul strivit de un calabur a decedat
Şansele de supravieţuire îi erau de la început minime, afirmă medicii instituţiei medicale sucevene, traumatismul cranio – cerebral suferit fiind foarte grav. Practic, bărbatul venise la spital în comă de gradul V.

Mihai Pânzaru, care locuia înainte de accident pe la cine se nimerea pe strada Gheorghe Doja din municipiu, s-a oferit, contra cost, să ajute la ridicarea unei intrări separate, pentru o familie ce locuieşte într-un imobil cu destinaţie socială, aparţinând Primăriei (în imobil locuiesc 6 familii).

Bărbatul ar fi improvizat o schelă şi s-a apucat de lucru, la circa 2 m înălţime. La un moment dat, a căzut în cap, unul dintre bolţari strivindu-i, ulterior, cutia craniană.

17:39
miercuri, 18 mai 2011
Autor
Mugur Geu
Gazduit de Administrare Servere