Cinci angajați din învățământ și doi elevi au fost depistați cu infecție cu SARS-CoV-2

Conform reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Suceava au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindel” din Suceava, un învățător de la Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni, doi profesori de la învățământul gimnazial, unul de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava și altul de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Grănicești precum și un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

poza
Cinci angajați din învățământ și doi elevi au fost depistați cu infecție cu SARS-CoV-2


Cei doi elevi confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2 sunt din învățământul primar, unul de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, iar al doilea de la Școala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei.

ISJ Suceava anunță că în următoarea perioadă vor suspenda activitatea cu prezența fizică trei clase de învățământ primar de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Școala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei și Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni, precum și două grupe de grădiniță de la GPP ”Prichindel” Suceava12:57
marti, 23 februarie 2021

Taguri

Autor
S.M
  • O mașină a luat foc din mers pe centura Rădăuțiului
  • Trei angajați din învățământ și doi elevi, confirmați cu infecție cu noul coronavirus
  • Rata de infectare Covid-19 în municipiul Suceava scade la 2.08 la mie
  • Ion Lungu: Zilnic se fac cate 40-50 de vaccinari
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere