Crucea Roşie Suceava primeşte medicamente de 100.000 euro

Labormed, companie producatoare de medicamente generice, a raspuns campaniei lansată de Crucea Roşie Română “Apel pentru victimele inundaţiilor”, oferind o donaţie de medicamente în valoare de 100.000 euro.

poza
Crucea Roşie Suceava primeşte medicamente de 100.000 euro

Gama de produse oferite de către compania Labormed acopera medicamente pentru sistemul digestiv, antibiotice şi parafarmaceutice, care vor fi distribuite prin intermediul filialei de Cruce Roşie Suceava şi cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava către cabinetele medicale din cele 83 de localităţi afectate de inundaţii.  

„Medicamentele sunt foarte necesare în aceste zile în zonele afectate de inundaţii. Multumim Labormed pentru sustinerea apelului Crucii Roşii Române şi pentru solidaritatea manifestată faţă de victimele acestei catastrofe!”, a declarat Mihaela Geoană, preşedintele Crucii Roşii Române.

“Dorim ca prin aceasta donaţie sa ne facem datoria de partener social oferind sprijin concret  pentru nevoile imediate ale celor care sunt afectaţi de impactul catastrofal al inundaţiilor” a declarat Stephen R. Stead, CEO Labormed.  

Începînd din 30 iunie 2010, Crucea Roşie Română a lansat campania natională „Apel pentru victimele inundaţiilor”. Persoanele care vor sa contribuie cu bani, pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro sau pot face donatii in conturile special deschise de Crucea Roşie Română la BRD - Agentia Piaţa Romana:  Cont lei RO36BRDE410SV51618614100 sau Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100.

De asemenea, se pot face donaţii de alimente greu perisabile prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinelor din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roşii în toate zonele afectate de inundaţii din ţară. 

12:26
joi, 15 iulie 2010

Taguri

Crucea Rosie, din judet, donatie, inundatii, medicamente

Autor
Bogdan Popescu
  • Asociația Institutul Bucovina și partenerii locali dezbat necesitatea schimbărilor în domeniul uceniciei
  • 24 de persoane, dintre care 19 copii, au fost implicate intr-un accident la Arbore
  • APAH-RO: ”Testarea și accesul la tratament în cazul hepatitelor virale au fost puternic afectate de pandemia COVID-19”
  • In ultimele 24 de ore au fost confirmate 78 noi infecții cu SARS-CoV-2 in judet
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere