Doi soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au baut si au condus

La 10.08.2020, orele 19:28, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Ștefan cel Mare din localitate, autoturismul condus de un localnic de 49 de ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

poza
Doi soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au baut si au condus
La 10.08.2020, în jurul orei 23.12, o patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuţi din localitate autoturismul condus de un localnic de 43 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.
11:30
marti, 11 august 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere