Furt calificat în municipiul Rădăuți

Duminică, 29 noiembrie a.c., în jurul orei 02:20, un echipaj din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Rădăuți, aflându-se în cadrul executării serviciului de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Rădăuți, a observat că pe Str. Calea Bucovinei se deplasau două persoane de sex masculin, una dintre acestea având asupra sa un sac voluminos din plastic, de culoare neagră, iar cealaltă o cutie de carton.

poza
Furt calificat în municipiul Rădăuți
Având în vedere cele descrise, cât și măsurile de prevenire și combatere a răspândirii virusului COVID-19, jandarmii au procedat la interceptarea persoanelor în cauză, moment în care cei doi au abandonat bagajele și au fugit spre o zonă întunecată. La aproximativ 400 m de locul interceptării, forțele de ordine au reușit prinderea și imobilizarea uneia dintre persoane. În continuare, s-a trecut la legitimarea acestuia, stabilind că este un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în municipiul Rădăuți.

Fiind întrebat cu privire la proveniența bunurilor, acesta a declarat că împreună cu un prieten, un minor în vârstă de 14 ani, au pătruns prin efracție în interiorul unui magazin mixt de unde au sustras mai multe bunuri de consum, cât și o casetă de valori, pe care le-au abandonat într-un parc din apropiere, ulterior acestea fiind gasite la locul indicat.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de furt calificat și distrugere. Persoana în cauză și bunurile recuperate au fost predate Poliției Municipiului Rădăuți, în vederea continuării cercetărilor și identificării celuilalt făptuitor.


16:38
duminica, 29 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Peste 10.300 de suceveni au fost vaccinați împotriva COVID-19
  • În județul Suceava sunt în evoluție 1.460 de cazuri de Covid-19
  • Două femei au fost rănite după ce mașina s-a răsturnat pe câmp
  • Rata de infectare în municipiul Suceava apropie de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere