Ion Lungu: Suceava riscă să ajungă în situația din primăvară

Să facem tot ce este posibil să limităm creșterea numărului de persoane active în orașul nostru. E un lucru care nu este foarte simplu, dar nici imposibil. Repet încă o dată, noi în primăvară am demonstrat acest lucru”, a declarat Ion Lungu.

poza
Ion Lungu: Suceava riscă să ajungă în situația din primăvară

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a făcut în această dimineață, un nou apel către suceveni să respecte regulile impuse de situația epidemiologică la nivelul municipiului. Primarul face apel către suceveni, pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, în condițiile în care, de ieri, municipiul se află în scenariul roșu, cu o incidență a cazurilor de infectare de 3,02 la mia de locuitori.Primarul a precizat că, având în vedere că preșcolarii sunt în vacanță, ar fi de dorit ca grădinițele și creșele să nu fie închise, aspect care va fi discutat în CJSU.

”Dragi suceveni, fac un apel la dumneavoastră, din nou, să facem tot posibilul să reducem numărul cazurilor active, în așa fel încât să revenim la scenariul galben. Dacă se va păstra tendința din ultimele zile și numărul de cazuri va crește zi de zi, riscăm să ajungem într-o situație mai delicată, așa cum a fost în primăvară, ceea ce nu ne dorim. Dacă în primăvară sloganul era stați acasă, acum sloganul este să purtați mască”, a transmis primarul.


15:07
miercuri, 28 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere