Jandarmeria suceveană susţine „Let's Do It, Romania”

Sîmbătă 25 septembrie a.c., peste trei mii de voluntari jandarmi din întreaga ţară vor participa la acţiunile de ecologizare care se vor desfăşura la nivel naţional în cadrul campaniei „Let's Do It, Romania.”

poza
Jandarmeria suceveană susţine „Let's Do It, Romania” | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Jandarmii se vor alătura voluntarilor acestui proiect şi vor participa la curăţarea arealelor naturale din jurul localităţilor.

Crezînd în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrînd că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din Romînia care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii privind gestiunea deşeurilor, aplicarea legislaţiei de mediu şi gestiunea corectă a deşeurilor.

La nivelul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, aproximativ o sută de elevi şi cadre vor culege deşeurile aruncate necorespunzător în Parcul Nada Florilor şi zona iazurilor din apropierea municipiului Fălticeni.

De asemenea, la acţiunile de ecologizare vor participa şi 25 de lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, cu preponderenţă din cadrul subunităţilor de jandarmi montane.

18:31
vineri, 24 septembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
  • Asociația Institutul Bucovina și partenerii locali dezbat necesitatea schimbărilor în domeniul uceniciei
  • 24 de persoane, dintre care 19 copii, au fost implicate intr-un accident la Arbore
  • APAH-RO: ”Testarea și accesul la tratament în cazul hepatitelor virale au fost puternic afectate de pandemia COVID-19”
  • In ultimele 24 de ore au fost confirmate 78 noi infecții cu SARS-CoV-2 in judet
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere