Mai sunt două zile. Let's Do It, Romania!

„Cartierul general” al Campaniei ecologice „Let’s do it România! Curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!”, stabilit pentru ziua de sîmbătă, 25 septembrie, va fi Iulius Mall Suceava. Cei care doresc să-şi arate grija faţă de mediul înconjurător pot să se prezinte, sîmbătă, la Iulius Mall, începînd cu ora 07:00.

poza
Mai sunt două zile. Let's Do It, Romania!

Organizatorii le recomandă voluntarilor să se îmbrace adecvat condiţiilor meteo. Voluntarii se pot înscrie pe www.letsdoitromania.ro sau direct la Iulius Mall Suceava.

Punctul de întîlnire pentru voluntari va fi: în faţa primăriei, ora 08.00 în localităţile: Rădăuţi, Marginea, Gălăneşti, Frătăuţii Noi, Fălticeni, Vatra Dornei, Gura Humorului, Putna, Voroneţ, Adîncata.

Deviza campaniei ecologice este „Pentru ca România să fie din ce în ce mai curată, este nevoie şi de ajutorul tău!”. Plecarea se va face din parcarea Iullius Mall, sîmbătă la ora 08:00. Acţiunea se va finaliza în jurul orei 15.

Fiecare participant va avea asupra sa o sticlă de 1,5l cu apă, mîncare, pelerină de ploaie, mînuşi de plastic.

Companiile care doresc să sponsorizeze voluntarii cu: apă, mîncare, saci, mănuşi sunt rugaţi să o contacteze pe d-na Laura Sandu - Voluntar în echipa de Coordonare Let's Do It România!

Date contact tel: ; mail:

16:38
joi, 23 septembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
  • Managerul Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi, a fost demis de Consiliul de Administrație
  • CNSU: Elevii din anii terminali vor participa, fizic, la cursuri
  • Comuna Dragoiesti intra in scenariul rosu
  • Cadouri handmade și ateliere de creație cu temă specială de Ziua Mamei, la Iulius Mall Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere