Noi cursuri de Antreprenoriat şi Competenţe digitale, în cadrul proiectului Mommypreneurs, la USV

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava începe o nouă serie de cursuri gratuite de Antreprenoriat şi Competenţe digitale, în cadrul proiectului Mommypreneurs. Instruirea antreprenorială va oferi abilitățile și cunoștințele de bază (juridice, financiare, de marketing, operațiuni, rețea) necesare dezvoltării ideilor de afaceri, lansării de startup-uri și comercializării produselor / serviciilor.

poza
Noi cursuri de Antreprenoriat şi Competenţe digitale, în cadrul proiectului Mommypreneurs, la USV

Cursurile de IT se vor axa preponderent pe comerț electronic și web design. Subiectele care urmează să fie predate vor include cele mai solicitate abilități digitale în acest moment pe piață la un nivel care NU necesită o experiență anterioară extinsă în domeniul IT. Conținuturile instruirii vor fi furnizate şi on-line, ceea ce va permite studiul individual după un program personal al fiecărei mămici.
Cursurile de adresează mămicilor cu vârsta maximă de 29 de ani, care se află în concendiu de maternitate sau care au terminat concediul, dar n-au reuşit să se reintegreze în câmpul muncii.
Cursurile încep pe 10.02. 2020 şi au o durată de 12 săptămâni.
Înscrierile se fac prin completarea unui formular pe site-ul proiectului https://mommypreneurs.eu/
După finalizarea cursurilor, mămicile primesc o diplomă de participare eliberată de USV. Acest proiect este finanțat de Islanda, Lichtenstein şi Norvegia, prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene.
Proiectul a început în ianuarie 2019 şi va fi implementat timp de 24 de luni de către opt parteneri din şapte state europene: Cipru, Italia, Lituania, Polonia, Portugalia, România şi Spania.


16:54
joi, 09 ianuarie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Un targ cu preparate mediteraneene si ateliere de creatie pentru copii, la Iulius Mall Suceava
  • 551 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, in judetul Suceava
  • Doua masini si un camion s-au ciocnit la Rosiori
  • 1 Octombrie- Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Campania ”Flori pentru inimi”
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere