Primul transport de ajutoare al Campaniei “Sprijin pentru sinistraţii din Bucovina”

Pentru a veni în ajutorul persoanelor afectate de inundaţii,  Shopping City Suceava în parteneriat cu Fundaţia ANA, Asociaţia „Sf. Ioan” şi Camera de Comert şi Industrie Suceava  organizează  o campanie de colectare de bunuri, ce se desfăşoară în perioada 5 – 18 iulie 2010.

poza
Primul transport de ajutoare al Campaniei “Sprijin pentru sinistraţii din Bucovina”

În cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava a fost înfiinţat un centru de colectare, unde voluntarii Fundaţiei ANA sunt prezenţi zilnic între orele 10:00 şi 18:00.

În prima săptămînă au fost donate obiecte de îmbrăcaminte, încăltăminte, pături, covoare, jucării, veselă, un televizor, un aragaz şi două frigidere, precum şi alimente: ulei, zahăr, orez, detergent, paste şi conserve.

Carrefour Suceava s-a alăturat campaniei prin donarea a 50 de pijamale pentru copii. De asemenea, aşa cum au anunţat piloţii de drift în cadrul evenimentului Drift Show, ce a avut loc pe 10 şi 11 iulie la Shopping City Suceava, din banii colectaţi la taxi-drift au cumpărat apa pentru sinistraţi.

Marţi, 13 iulie, au fost transportate primele ajutoare către familiile afectate de inundaţii din Hînteşti şi Zvorîştea.  Cu sprijinul bisericilor din localităţile respective, bunurile vor fi distribuite persoanelor sinistrate.

Organizatorii campaniei mulţumesc tuturor celor care susţin acestă acţiune. Campania continuă pînă pe 18 iulie, la cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava.

11:52
miercuri, 14 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere