Şi-a omorît concubina cu pumnii şi cuţitul

Gelozia şi consumul prea mare de alcool l-au împins pe un bărbat de 34 de ani să îşi ucidă iubita de doar 17 ani cu mai multe lovituri cu pumnii, lovitura fatală fiind dată cu cuţitul în zona gîtului.

Ieri în jurul orei 16.30, Poliţia a fost sesizată despre faptul că C. Ştefan de 34 ani din comuna Baia, care locuieşte fără forme legale în comuna Fîntîna Mare a ucis-o pe concubina sa minora R.R. de 17 ani din municipiul Timişoara.

În urma cercetărilor efectuate de echipa operativă complexă condusă de procuror criminalist, s-a stabilit că în jurul orei 14.00, în locuinţa comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei crize de gelozie, C. Ştefan i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii concubinei sale, după care i-a aplicat o lovitură cu un cuţit de bucătărie în zona gîtului, fapt ce a dus la decesul celei în cauză. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Suceava sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de „omor”, suspectul de comiterea faptei fiind reţinut pentru 24 de ore, urmînd ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

11:14
miercuri, 26 mai 2010

Taguri

concubina, cutit, omor, pumni

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere