Topul Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează, vineri, 2 noiembrie cea de-a 28-a ediție a evenimentului Topul Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri.

In cadrul Galei Excelenţei în Afaceri 2018 vor fi acordate Trofee de Excelenţă şi Premii Speciale pentru a răsplăti elementele cheie de diferenţiere pe piaţă, continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, spiritul antreprenorial novator, „abilitatea de a genera idei” sau creativitatea.
„Clasamentul și evenimentul în sine, aflat la a 28-a ediție, reprezintă finalitatea aplicării unei metodologii unice, complexe și unitare la nivelul sistemului cameral din România și urmărește să identifice şi să promoveze societăţile capabile să funcţioneze la înalţi parametri de eficienţă şi care au obţinut constant performanţe de-a lungul anilor. Pentru comunitatea de afaceri din Bucovina acest eveniment a devenit unul de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri”, au arătat reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

Sunt admise în topurile judeţene de firme entităţile care sunt comercianţi conform legii şi îndeplinesc simultan următoarele condiţii, cu privire la datele de bilanţ depus pentru anul anterior: profit din exploatare pozitiv; cifră de afaceri de minim 100.000 lei în cazul microîntreprinderilor şi minim 250.000 lei în cazul celorlalte entități.

Clasificarea întreprinderilor pe clase de mărime se realizează în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, care stabileşte criteriile de încadrare a firmelor, după cum urmează: Microîntreprinderi – au până la 9 salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deţin active totale de până la 2 milioane euro, echivalent în lei, întreprinderi mici – au între 10 şi 49 de salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deţin active totale de până la 10 milioane euro, echivalent în lei, întreprinderi mijlocii – au între 50 şi 249 de salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau deţin active totale care nu depăşesc echivalentul în lei a 43 milioane euro și întreprinderi mari – au între 250 şi 999 de salariaţi.

Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor sunt: cifra de afaceri netă; profitul din exploatare; rata profitului din exploatare; eficienţa utilizării resurselor umane; eficienţa utilizării capitalului angajat.

09:03
joi, 01 noiembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
  • Evenimente private intrerupte de politisti
  • 297 de persoane cu SARS-COV2 sunt internate in spitalele din judet
  • Incendiul de la Palatul Administrativ a fost provocat de un conductor electric defect dintr-o toaletă de la mansarda clădirii
  • Vatra Dornei , Poiana Stampei, Dorna Arini și Drăgoiești sunt în „zona roșie”
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere