Transport ilegal de material lemnos

Vineri, 27 noiembrie a.c., în jurul orei 16:00, un echipaj de jandarmerie a depistat pe un drum forestier de pe raza localității Vatra Moldoviței un camion care a transportat material lemnos în mod repetat, în baza aceluiași aviz de însoțire.

poza
Transport ilegal de material lemnos
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că șoferul în vârstă de 53 de ani, din satul Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței, deținea cantitatea de 14 mc lemn de foc, din specia rășinoase.
S-a procedat la luarea măsurilor legale, astfel, cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată în custodia Ocolului Silvic Vama, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amenda în valoare 5.000 de lei pentru transportul materialului lemnos în mod repetat, în baza aceluiași document de însoțire, potrivit art.19, lit.i) din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava va participa și în perioada ce va urma la acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilicite în domeniul silvic!


13:34
sambata, 28 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Milișăuți și comuna Vicovu de Jos intră în „scenariul roșu”
  • 3.100 de seringi pentru vaccinarea împotriva COVID-19 au ajuns in judet
  • Municipiul Suceava are o rata de infectare de 2,85 de cazuri la mia de locuitori
  • Primăria Municipiului Suceava administrează parcări cu plată în care funcționează sistemul de autotaxare
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere