In județ vor funcționa 22 de centre de vaccinare anti COVID-19

Prefectul Judetului a anunțat, miercuri, că în faza a doua a vaccinării, în județ vor fi operaționalizate 22 de centre de vaccinare în 16 localități cu mai multe linii .

poza
In județ vor funcționa 22 de centre de vaccinare anti COVID-19


Alexandru Moldovan a declarat ca până miercuri s-au vaccinat în județ 2975 de cadre medicale din cele aproximativ 8000 și că acest proce va continua.
Conform spuselor sale, de pe 27 decembrie și până acum s-au vaccinat aprope 3000 de persoane în județ.„Este un proces voluntar, necondiționat. Dorința noastră este să dăm posibilitatea tuturor persoanelor din județul Suceava care doresc să se vaccineze să o facă în condiții de siguranță din punct de vedere medical. Decizia vaccinării este responsabilitatea fiecăruia dintre noi”, a spus prefectul.


Prefectul a mai declarat că pentru faza a doua care va debuta vineri, inițial s-a anunțat că vor exista 30 de centre de vaccinare în 16 localități, dar că în urma analizelor s-a optat pentru 22 de centre.

„Vrem să organizăm mai multe fluxuri de vaccinare în fiecare centru astfel încât să existe și o eficiență a acestor centre de vaccinare”, a spus Moldovan.11:07
miercuri, 13 ianuarie 2021

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere