22 din cei 23 de aleși locali au depus jurământul

Doar 22 din cei 23 de consilieri locali din mandatul 2020 – 2024 au depus jurământul și au preluat oficial această funcție, deoarece Radu-Constantin Pricope nu a putut fi prezent la ședință, din motive justificate

poza
22 din cei 23 de aleși locali au depus jurământul
Ceremonia de constituire a noului Consiliu Local a avut loc la sediul Primăriei Suceava, renovat parțial, în prezența a numeroși invitați de seamă, de la premierul României, Ludovic Orban, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul și subprefecții județului, parlamentari și reprezentanți ai Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.


"Este o mare onoare și o mare responsabilitate pentru mine să reprezint sucevenii în următorii 4 ani și să le rezolvăm problemele pentru care ne-au votat.
Mulțumesc domnului Prim-ministru pentru asigurările pe care le-a dat, și anume că Guvernul va fi partenerul municipalității pentru implementarea proiectelor europene și a celor finanțate de Guvern, cum ar fi Sala Polivalentă.
FELICITĂRI tuturor consilierilor locali care au depus jurământul și celor doi viceprimari care au fost aleși astăzi: domnul Lucian Harșovschi de la PNL (care a fost ales și locțiitor al primarului) și doamna Teodora Munteanu de la USR.
Vom fi o echipă care va lucra în interesul sucevenilor! ", a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.Noii consilieri locali pentru mandatul 2020 – 2024 sunt:PNL (9 consilieri locali)

Lucian Harșovschi

Sanda-Maria Ardeleanu

Angela Zarojanu

Adrian Arămescu

Mihai Flutur

Daniel Ungurian

Paul Ovidiu Hrițcu

Maria Todereanu

Ciprian Anton

PSD (5 consilieri locali)

Ioan Dan Cușnir

Ioan Gabriel Buciac

Mihaela Adelina Paiu

Iuliana Fuior

Valerică Gherasim

PMP (4 consilieri locali)

Anca Mihaela Gâtlan

Constantin Munteanu

Eugen Cătălin Alexandroaie

Ilie Cristian TimoficiucUSR (3 consilieri locali)

Teodora Munteanu

Lorena Buburuzan

Dan NichiforelPro România (2 consilieri locali)

Radu-Constantin Pricope

Geniloni Sfeclă


02:38
sambata, 24 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere