Gheorghe Flutur: Pe drumul Panaci-Bilbor se lucrează zi-lumină

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în această perioadă intens pentru asfaltarea drumului județean Panaci-Bilbor.

poza
Gheorghe Flutur: Pe drumul Panaci-Bilbor se lucrează zi-lumină
„Profităm de vreme bună din această perioadă și cu bucurie anunț că se lucrează zi-lumină aici, între Panaci și Bilbor, pentru a se asfalta tronsonul care a mai rămas. În primul meu mandat am făcut o investiție pe bani europeni, respectiv asfaltarea a 22 de km din acest drum, iar în acest mandat asfaltăm acum șase kilometri și avem bani și documentația pregătită pentru ultimii 3,7 km”, a arătat Gheorghe Flutur.
El a adăugat că după finalizarea acestui drum, distanța dintre Vatra Dornei și București va fi mai scurtă cu 110 kilometri. „Mai important de atât, aici avem o zonă turistică cu un potențial uriaș, care va fi pusă în valoare și mai bine. Este țara apelor minerale, este o zonă cu domeniu schiabil unde zăpada rămâne cea mai lungă perioadă din an, pe versantul nordic al Munților Călimani. Apoi avem Parcul Național Călimani. Toată zona este mirifică”, a declarat Flutur. El a mai adăugat că modernizarea acestui drum reprezintă un câștig pentru județul Suceava, pentru investitori, pentru turism, pentru turiștii care vor veni în județ.

15:56
miercuri, 23 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere