Municipalitatea propune sase spatii pentru infiintarea unor centre de vaccinare impotriova Covid

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că municipalitatea suceveană a identificat șase spații care să fie folosite ca centre de vaccinare anti-Covid-19.

poza
Municipalitatea propune sase spatii pentru infiintarea unor centre de vaccinare impotriova Covid


Un centru de vaccinare este propus la sala de sport a Școlii „Ion Creangă” pentru cetățenii din cartierul Obcini, un altul la sala de sport a Școlii „Miron Costin” pentru cei din cartierul Burdujeni, iar pentru cetățenii din cartierul George Enescu la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, în timp ce pentru cei din cartierul Ițcani la sala de sport a Școlii nr. 7 din Ițcani. De asemenea, un centru de vaccinare este propus la Teatrul „Matei Vișniec” pentru locuitorii din zona centrală a municipiului Suceava, iar pentru cei din Burdujeni sat la sediul Primăriei din Burdujeni, în locația pentru stația de salvare.


„Noi am trimis aceste propuneri la DSP. În măsura în care va fi nevoie de date suplimentare le vom transmite. Ne dăm tot interesul ca atunci când vine acest vaccin anti-Covid să ne putem organiza de așa manieră încât să se poată desfășura activitatea în condiții de normalitate”, a spus Ion Lungu.


08:20
miercuri, 09 decembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere