Primăria va achiziționa măști pentru categoriile defavorizate

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că necesarul de măști de protecție pentru învățământul preuniversitar sucevean este de 500.000 pe lună și că municipalitatea nu are fonduri să susțină achiziția acestora, dar că va asigura măști de protecție pentru cazurile sociale.

poza
Primăria va achiziționa măști pentru categoriile defavorizate

„Nimeni nu mi-a putut da un răspuns concret când vor veni tabletele. Sunt în licitație. Vor veni. Când? Nu se știe exact”, a spus primarul.

Ion Lungu a menționat că municipiul Suceava ar urma să primească 724 de tablete.„După ce vin aceste tablete de la Minister vom face un inventar la nivelul municipiului Suceava și vom mai achiziționa pe banii municipalității”, a precizat Ion LunguÎn ceea ce privește necesarul de măști de protecție, primarul a arătat că acum, potrivit prevederilor legale, care stipulează că toți copiii de peste cinci ani trebuie să poarte măști, în municipiu numărul zilnic necesar ar fi de 23.856 de măști de protecție, din care 21.906 pentru elevi, iar restul pentru cadre didactice.
Primarul a mai spus că fiecare unitate școlară din municipiu va trebui să aibă un stoc de măști de protecție pentru diferite situații care apar.14:19
miercuri, 26 august 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere