Targul de toamna " Produs in Bucovina "a fost deschis

În perioada 11-15 septembrie, Consiliul Județean în asociere cu Primăria Municipiului Suceava vă așteaptă în centrul orașului pentru o incursiune în lumea fascinantă a produselor tradiționale din Bucovina.

poza
Targul de toamna " Produs in Bucovina "a fost deschis
Deschiderea târgului de toamnă a fost făcută de către președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, cel care a pornit și a promovat acest concept "Produs în Bucovina".Numeroși suceveni au asistat, miercuri seara, pe esplanada din fața Palatului Administrativ din Suceava la spectacolul aniversar al Ansamblului Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava care împlinește 65 de ani de la înființare, manifestare organizată împreună cu emisiunea Tezaur Folcloric.


„Acum două zile în celălalt capăt de piață erau Simfonii de Toamnă. Am trecut în două zile la Rapsodii de Toamnă. Este Suceava o capitală culturală, o capitală a autenticului? Da! Spun asta și pentru că am venit în strai popular și pentru ca tinerii să păstreze autenticul și tradiționalul. Este foarte important pentru noi asta. Într-o lume, într-o țară care se modernizează accelerat, într-o zi vom avea nevoie de firme de catering să ne aducem aminte de folclor", a transmis Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur a acordat Ansamblului „Ciprian Porumbescu” Diploma de Excelență și macheta făcută după „Poarta de intrare în Bucovina” din partea Consiliului Județean Suceava, și a oferit aceeași machetă și emisiunii „Tezaur Folcloric”.

10:08
joi, 12 septembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere