Varianta ocolitoare nr.2 a municipiului Suceava va fi realizata de CNAIR pe fonduri europene

"Am avut astăzi discuții la CNAIR - Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră pe tema realizării Variantei Ocolitoare nr. II a municipiului Suceava pe ruta E85-Ipotești-Salcea. *Varianta ocolitoare nr. II a Sucevei va face parte din Drumul Expres cu profil de autostradă A7 Ploiești-Focșani -Bacău-Pașcani-Suceava-Siret.Varianta Ocolitoare nr. II va fi nod de descărcare pentru drumul expres Pașcani-Suceava", a declarat primarul Sucevei.

poza
Varianta ocolitoare nr.2 a municipiului Suceava va fi realizata de CNAIR pe fonduri europene
Actualizarea studiului de fezabilitate va face parte integrantă din Studiul de fezabilitate și proiect tehnic de execuție Drum Expres Pașcani-Suceava care a fost licitat în luna aprilie.
Trebuie să actualizăm Hotărârile de Consiliu Local pe cele trei localități Suceava-Ipotești-Salcea după care să facem parteneriat cu CNAIR pe Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Zona Metropolitană Suceava".
"În două luni de zile estimăm să avem semnat parteneriatul cu CNAIR, după care CNAIR va scoate la licitație proiectarea și execuția Variantei Ocolitoare nr. II a municipiului Suceava cu termen de realizare la finalul anului 2023.
*Totodată am avut discuții la Ministerul Dezvoltării Regionale cu domnul Ministru Ion Ștefan pe tema derulării proiectelor europene care sunt în curs de implementare .
*De asemenea am avut discuții la Compania Națională de Investiții cu doamna Director General Irina Pătrășcoiu în legătură cu aprobarea în Comisia tehnico-economică de vinerea viitoare a noilor indicatori pentru Sala Polivalentă", a spus edilul Sucevei.

11:01
vineri, 10 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere