Peste 50 de modele auto vor fi prezente vineri la Salonul Auto Bucovina

Cei mai renumiţi dealeri auto din Moldova se aliniază la start pentru Salonul Auto Bucovina.

Pentru cea de a XI-a ediţie a Salonului Auto Bucovina se vor alinia la start peste 20 dintre cele mai renumite mărci auto cu peste 50 de modele.

Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, în perioada 15 – 17 iunie 2012, şi va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 18:00.

 17 iunie 2012, şi va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 18:00.Pe perioada salonului va avea loc şi cea de a V-a ediţie a târgului de servicii bancare şi asigurări Expo Finance 2012.

 

Evenimentul se va bucura de prezenţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

 

În cadrul târgului va fi organizată o tombolă, iar participanţii vor putea câştiga curse gratuite oferite de pista de karting Tokyo Drift din parcarea Shopping City Suceava, zboruri cu planorul oferite de Aeroclubul „Grigore Baştan” Suceava şi zboruri cu parapanta oferite de Asociaţia Sportivă de Zbor „Cumullus”.

          

De asemenea, pe perioada evenimentului vor avea loc sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie, demonstraţii de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, Campionul Naţional din 2011 şi singurul pilot sucevean din Campionatul European de Drift “King of Europe” şi membru fondator al Federaţiei Române de Drift.22:06
marti, 12 iunie 2012

Taguri

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere