Debutul Stagiunii 2020-2021

15 septembrie este o zi specială, este prima zi a noii stagiuni a Teatrului Municipal „Matei Vișniec”!

poza
Debutul Stagiunii 2020-2021
"2020-2021 se anunță a fi o stagiune surprinzătoare, în care cuvântul de ordine va fi reinventarea. Ne-a fost dor de reîntâlnirea cu publicul nostru în sălile de spectacol. Așteptăm cu nerăbdare momentul în care ne vom revedea la teatru, sub același acoperiș. Este adevărat că lucrurile nu vor arăta la fel ca în vremurile bune, când sălile păreau neîncăpătoare, însă, cu siguranță, fiecare etapă din viața unui teatru are farmecul ei.
Până atunci când vom redeschide efectiv porțile sălii de spectacol, noi suntem pe baricade stabilind reguli și măsuri, cu ruleta la îndemână, măsurând distanțe, calculând și socotind cum este mai bine de procedat pentru siguranța spectatorilor, actorilor, a tuturor celor implicați în desfășurarea unui eveniment artistic.
Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru crearea unui climat corespunzător desfășurării activității, pentru ca toate regulile ce trebuie respectate pentru împiedicarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2 să vă aducă un sentiment de siguranță atunci când ne veți trece pragul.
Până atunci, vă așteptăm cu drag, la teatru în aer liber, așa cum ne-am obișnuit deja!", transmit reprezentantii Teatrului Municipal.10:22
marti, 15 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere