Lansarea cartii „Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române”, joi la Teatrul municipal

Joi, 23 ianuarie, ora 17:00, în spațiul expozițional al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava se va desfășura un eveniment organizat de Asociația Seva: lansare de carte „Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române”.

poza
Lansarea cartii „Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române”, joi la Teatrul municipal
Anii 2019 și 2020 marchează, deopotrivă, două date semnificative pentru regalitatea românească și dinastia națională: Jubileul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. În martie 2019 s-au împlinit șapte decenii de la nașterea sa, iar în ianuarie 2020 se vor împlini trei decenii de la venirea definitivă, pe pământ românesc, a viitoarei suverane.Volumul „Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române” este structurat pe trei secţiuni – „Cuvinte regale despre Majestatea Sa”, „Rolul instituţional al Casei Regale şi al Majestăţii Sale”, „Portrete în timp ale Majestăţii Sale”, iar secțiunea de Cuvânt-înainte este semnată de Alteța Sa Regală Principele de Wales, văr cu Majestatea Sa Margareta a României, Custodele Coroanei.

Volumul este coordonat de Alexandru Muraru și Daniel Șandru. Acesta din urmă va fi prezent la Suceava la lansarea de carte.

Vă așteptăm cu drag!14:42
luni, 20 ianuarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere