De Craciun, Iulius Mall reuneste familia in jurul bradului si ofera peste 3.500 de cadouri

Ce poate fi mai frumos de sărbători decât să împarți bucuria alături de cei dragi, în jurul bradului? În acest an, Iulius Mall Suceava te ajută să ai un Crăciun cu dragoste! Șase pomi deja împodobiți și peste 3.500 de cadouri vor fi oferite clienților care își fac cumpărăturile în magazinele lor preferate.

poza
De Craciun, Iulius Mall reuneste familia in jurul bradului si ofera peste 3.500 de cadouri
Crăciunul este sărbătoarea care reunește întreaga familie și care aduce bucuria în sufletele celor mici, dar și ale celor mari. De aceea, în luna decembrie, Iulius Mall Suceava te ajută să aduci magia Crăciunului în locuința ta și te premiază cu cele mai frumoase cadouri, numai bune de pus sub brad. Până pe 23 decembrie se desfășoară campania „De Crăciun, cu dragoste”. Dacă ești în căutarea darurilor pentru cei dragi și faci cumpărături în valoare de 100 de lei, te așteptăm la Centrul Info, unde spiridușele Moșului te vor ajuta să te înscrii la tombola iernii. Zilnic, primii 160 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant, prin alegerea unei cutii de cadou: sesiuni de înfrumusețare, vouchere pentru bijuterii prețioase, seturi de cosmetice, jocuri de societate, sticle de vin, bomboane de ciocolată sau băuturi răcoritoare.

Pentru că bradul este simbolul Crăciunului, în fiecare sâmbătă și duminică, va fi oferit un brad gata împodobit, prin tragere la sorți, în jurul căruia să se spună povești de sărbători și să se creeze noi amintiri. În plus, în urma extragerii de pe 23 decembrie, un client va pleca acasă cu un întreg decor desprins din cărțile cu povești. Un pom cu decorațiuni strălucitoare, un șemineu electric și balansoar în formă de căluț sunt elementele pe care Iulius Mall Suceava le dăruiește și care vor aduce căldură în locuința sa. Alături de familia sa, câștigătorul va sărbători „de Crăciun, cu dragoste”. Decorul este prezentat la Centrul Info.


17:00
marti, 05 decembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere