George Șoldan:"Noi, tinerii din PSD Suceava dorim să îi atragem însă atenția primului grăitor din PNL Suceava că nu înțelege nici pe departe noțiunea de penibil"

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui George Șoldan, președinte TSD Suceava

poza
George Șoldan:"Noi, tinerii din PSD Suceava dorim să îi atragem însă atenția primului grăitor din PNL Suceava că nu înțelege nici pe departe noțiunea de penibil"

Asistăm de o perioadă de vreme la o punere în scenă a celebrei vorbe din popor care spune că întotdeauna hoții pun primii mâna pe furci că să alunge tâlharii din sat! Exact așa se întâmplă și cu președintele în exercițiu al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care după ce a trecut examenul ”rezidențiatului” și a devenit ”doctor” cu acte în regulă în perioada de grea cumpănă a luptei sucevenilor împotriva COVID, se simte în formă și demn de a da lecții altora.
Dacă la început dl Flutur a fost discret cu aparițiile sale în mass media, de o bună bucată de vreme a prins curaj și revine la ce știe el să facă mai bine – demagogie pură și insultătoare.
Dl Flutur vorbește despre penibil și chiar pune ștampila aceasta parlamentarilor PSD de Suceava care au curajul și demnitatea de a atrage atenția asupra derapajelor administrative sau economice ale actualului Guvern.
Noi, tinerii din PSD Suceava dorim să îi atragem însă atenția primului grăitor din PNL Suceava că nu înțelege nici pe departe noțiunea de penibil. Domnule FLutur iată ce credem noi că e cu adevărat penibil:
- Penibil este să scrii cu oi pe dealuri BUCOVINA numai pentru a da bine în presă și a-i face hatârul lui Traian Băsescu pe care acum îl scuipați cu orice ocazie, - Penibil este să nu faci nimic timp de 4 ani pentru drumurile județene dar cu 2 luni înainte de alegeri să te pozezi cu masca medicală pe față lângă mașinile de turnat asfalt;
- Penibil este să anunți că bagi ”COVIDUL în conducta de gaz metan” care încă nu a ajuns la Vatra Dornei, doar-doar o să scapi de el;
- Penibil dle Flutur este atunci când Wizz AIR anunță că va deschide la Bacău și nu la Suceava, o bază aeriană, deși Aeroportul din Bacău încă nu a fost dat în folosință, iar dumnevoastră vă lăudați cu cel mai mândru și, dovedit iată, nefolositor terminal de la Suceava;
- Penibil este să te împăunezi cu realizările altora dle Flutur ca și cum ai fi avut vreo minimă contribuție pentru finalizarea șoselei de centură a Sucevei;
- Penibil dle Flutur este modul în care președintele dvs s-a prezentat la Bruxelles și a defilat printre liderii europeni fără minima decență de a purta mască, în timp ce în țară, GuWernul dvs. ne obligă să o purtăm peste tot;
- Penibil este să fii fotografiat la Guvern, în timpul zilei de lucru, când bei ”Uischi” și fumezi trabucuri;
- Penibil dle Flutur este să anunți ce vor face alții și ce decizii au luat ca și cum părerea dvs ar fi contat în vreun fel.
Pe logica de lucru a dvs. ne așteptăm dle Flutur ca săptămâna viitoare să ne anunțați că ceapa la Kaufland este, datorită intervențiilor dvs, doar 2 lei/kg, că la LIDL a debutat săptămâna produselor tradiționale și că la METRO au băgat lopeți noi, din alea pe care liderii PNL le folosesc pentru aruncat prundiș la roțile din față ale camioanelor cu tracțiune pe spate. Dle Flutur, noi cei din TSD Suceava vă cerem să încetați să mai bateți recordurile la capitolul PENIBIL pentru că se răsfrânge negativ asupra județului Suceava și să încercați să ieșiți cu demnitate din politică după 27 septembrie, anul 20! (n.a. - licența este e doamnei Raluca Turcan, știți dvs cine e! )
George Șoldan, președinte TSD Suceava


10:14
miercuri, 22 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere