Alexandru Baisanu :„Ion Lungu este un candidat de bătut”

Alexandru Baisanu a anuntat ca va veni cu o propunere pentru functia de primar al Sucevei in urma unui sondaj.

poza
Alexandru Baisanu :„Ion Lungu este un candidat de bătut”Deputatul Alexandru Băișanu, vicepreședinte al Partidului Forța Națională, a anunțat, joi, că susține desemnarea unui candidat unic al partidelor de opoziție care să intre în competiția electorală împotriva primarului Ion Lungu .

Conform spuselor sale, "Ion Lungu este un candidat de batut", adaugand ca acest candidat, din partea Partidului Forta Nationala va fi desemnat in urma unui sondaj de opinie, din care sa reiasa dorinta sucevenilor pentru functia de primar. „Eu, Alexandru Băișanu, voi susține pe oricine iese pe locul întâi în urma acestui sondaj, acel om care poate să-l învingă pe Ion Lungu și să redea municipiului Suceava speranța unei dezvoltări, iar sucevenilor speranța că trăiesc într-un oraș în care merită să trăiești și în care poți avea viitor”, a spus deputatul.

Alexandru Băișanu a spus că el este pregătit să candideze dacă va fi primul în sondajul de opinie și că este, în prezent, cotat cu șansa a doua după Ion Lungu, potrivit unor cercetări sociologice.

14:45
joi, 13 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere