Dan Acibotarita:"DR. Raed Arfafat este atacat permanent de oamenii actualii puteri"

Va transmitem un comucat de presaa din partea Partidului Verde Suceava :

poza
Dan Acibotarita:"DR. Raed Arfafat este atacat permanent de oamenii actualii puteri"

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dl.dr.Raed Arafat, omul care a fondat SMURD în România, în ultima prioadă de timp este atacat permanent de oamenii actualii puteri. În această săptămănă un individ numit Marian Moroșanu, protejat de europarlamentarul Rareș Bogdan, cel care se crede cel mai inteligent liberal din istoria PNL, a cerut într-un mod ofensator demisia domnului Raed Arafat. Practic actuala putere prin orice metodă vrea înlăturarea domnului Arafat de la DSU.
Noi, verzii suceveni, am văzut intervenția lui Marian Moroșanu, binențeles filmată chiar de dumnealui, prin care face presiuni pentru a-și pune demisia dl.Arafat și considerăm că o asemenea hărțuire trebuie pedepsită de lege. Este inacceptabil ca un demnitar al statului român să fie atacat verbal pe unde este prins, iar cei care se ocupă de protecția lui să se facă că nu văd. Scara valorile este răsturnată, la fel ca și ordinea într-un stat de drept.
Dacă nu se va lua măsuri, Partidul Verde filiala județeană Suceava, după ce vom consulta un avocat, vom face plângeri penale împotriva lui Marian Moroșanu și a celor care sprijină asemenea demersuri, iar dacă-i legal, normal, ce se întâmplă, vom copia modelele lansate de liberali, mai ales cele sprijinite de întâilul liberal al planetei, dl.Rareș Bogdan.
De asemenea, noi verzii suceveni, invităm pe toți cei care nu doresc acea rușine națională pe vârful muntelui Mestecăniș, intitulată groapa de gunoi, ca astăzi, la inițiativa unui iubitor de natură, să fie prezenți pe Mestecăniș pentru a spune stop dezastrului de pe Mestecăniș.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


18:27
duminica, 15 decembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere