poza
Dan Cusnir:"De 16 ani înțelegem faptul că actuala echipă managerială a primăriei nu găsește calea spre dezvoltarea orașului "

Ne întrebăm de ce mulți dintre cetățenii acestei țări și, bineînțeles, ai acestui oraș nu au încredere în campania de vaccinare și ezită să se pronunțe cu privire la acest aspect. Un posibil răspuns ar putea fi și faptul că oamenii și-au pierdut încrederea în cei care coordonează această campanie și care, implicit, comunică oficial pe marginea acestui subiect, adică politicienii.
Unul dintre cei cu pretenții de mare politician versat și cu viziuni de mare comunicator este și viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.
Trecând peste scuza tinereții, acesta nu face altceva decât să repete greșelile celor pe care i-a urmat în această funcție, crezând că dacă face același lucru, dar cu mai multă așa-zisă măiestrie, lucrurile vor ieși mult mai bine. În loc să profite de șansa pe care sucevenii i-au acordat-o prin vot și să demonstreze că poate fi un bun succesor la tron (astfel cum i-a promis Măria Sa, Ion Lungu), Lucian Harșovschi se încurcă în propriile mărunțișuri logice.
Viceprimarul Harșovschi anunța încă pe data de 11 ianuarie că primăria Sucevei este pregătită pentru valul 2 de vaccinare cu 6 centre de vaccinare, dintre care 4 sunt amplasate în sălile de sport ale unor școli. Și acest anunț, ca și multe altele din activitatea acestui domn, părea că a fost făcut de către cineva care urmează să salveze planeta și nu de cineva care își îndeplinește obligațiile pe care această funcție le implică si pentru care este plătit din banii sucevenilor. Dar, surpriză, salvarea planetei se amână, pentru că același viceprimar revine în fața Consiliului Local al Sucevei și cere abia în data de 18 februarie acceptul pentru schimbarea destinației sălilor de sport în săli pentru vaccinare. Astăzi, la peste 2 săptămâni de la marele anunț al viceprimarului suntem din nou într-o situație de impotență administrativă, motivarea acestuia fiind rănită rău în logica elementară.
Trebuie să reținem că după această procedură, urmează faza autorizărilor de rigoare a acestor centre de vaccinare, fapt care iarăși implică timp. Concluzia este că, din cele 6 centre anunțate cu mare pompă, în fapt funcționează în momentul de față doar unul singur, respectiv cel de la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Restul e doar o dorință fără viziune a primăriei, este doar o comunicare lipsită de minimul respect pentru adevăr și pentru reguli.
Înțelegem jocul politic, cum de 16 ani înțelegem faptul că actuala echipă managerială a primăriei nu găsește calea spre dezvoltarea orașului și spre eficientizarea actului administrativ. Dar să revii iarăși cu aceeași atitudine superficială chiar și în cazul acestei probleme serioase, cum este cea a vaccinării populației, este deja prea mult și prea dureros.

Dan Cușnir,
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
“Totul pentru Suceava!”


11:33
luni, 25 ianuarie 2021

Taguri

Autor
S.M
  • Filiala Municipală PLUS Suceava s-a infiintat
  • Eugen Bejinariu: Coaliția de dreapta-stânga și România austeră
  • Ioan Stan prezinta principalele amendamente propuse de PSD Suceava
  • Dan Acibotarita:"Comuna Brodina a devenit celebră pe rețelele de socializare"
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere