Dan Cusnir:"Guvernarea PNL sau de-a Baba oarba prin pandemie

Va transmitem comunicatul de presa semnat de Dan Cusnir:

poza
Dan Cusnir:"Guvernarea PNL sau de-a Baba oarba prin pandemieS-a împlinit de curând un an de când guvernarea a fost preluată cu surle și trâmbițe de Partidul Național Liberal. Nu la termen ci în urma unei Moțiuni de cenzură ciudate la care a colaborat tot spectrul politic știut și neștiut și tocmai la timp cât să îi permită lui Werner să aibă guvernul lui pe perioada realegerii ca președinte. Înainte de momentul istoric, promisiuni cu carul, iar după potopul!
Cred că este important să ne reamintim câteva din reperele acestui an catastrofal pentru România. Vă mai amintiți când strigau ca din gură de șarpe că PSD îndatorează România? Cifrele EUROSTAT spun, fără drept de apel, că în perioada guvernărilor PSD datoria publică a scăzut spre 33% din PIB, iar acum glorioasa armada liberală ne duce pas cu pas spre 50% din PIB. Dacă PSD a menținut deficitul bugetar sub 3%, liberalii l-au dus cu hărnicie în acest an la peste 10%. Ce au făcut cu banii? Nu știe nimeni că doar nu trebuie să de-a socoteală decât lui Werner.
Din acest motiv au trecut Bugetul pentru 2020 prin asumarea răspunderii, adică fără dezbateri în parlament, o premieră în ultimii 30 de ani. Și ce să vezi, în bugetul asumat, sănătatea primea cu 23% mai puțin decât în anul precedent. Că doar sefu’ de la finanțe, ministrul Câțu declarase cu ifos că sănătatea și învățământul nu sunt priorități naționale în mandatul lui.
Ce a urmat se știe, în dorința de a păstra guWernerul Meu pentru 4 ani au încercat două luni cu disperare să acopere pandemia pentru a face alegeri anticipate, virusul fiind doar o banală gripă sezonieră.
Când nu au mai putut să ascundă adevărul, când s-au trezit că bolnavii nu mai au loc pe paturile ATI, banala gripă a devenit brusc un virus ucigaș care, folosind mâna guvernanților a început să ucidă în mod prioritar economia, cu predilecție producătorii și firmele cu capital autohton.
După un an de zile de guvernare liberală, cu un management dezastruos al pandemiei, cu măsuri anunțate și niciodată luate, cu achiziții dubioase de materiale medicale, cu proasta gestionare a debutului de an școlar, fără tabletele promise, cu promovarea unor persoane cu diplome de bacalaureat false în poziții de decizie ale statului român, cu înlocuirea specialiștilor de către banali consilieri ai senatorilor liberali, un an în care s-a jucat un fel de baba oarba cu măsurile economice luate, Werner Iohannis, președintele de facto al PNL, vine în fața noastră a tuturor și prezintă vinovatul. Pe Se De.
Îmi vine să cred că de fapt în toată această perioadă, zi după zi, liberalii puși în fruntea țării de președintele Iohannis, n-au încercat să guverneze nici măcar o clipă, doar s-au întrecut care mai de care să nu pară mai deștept decât șeful statului.
Iar acesta m-a convins prin intervenția de dăunăzi că este extrem de inteligent, dar cumplit de asimptomatic.

Ioan Cristian Șologon – candidat PSD Senat
26.10.2020


15:25
joi, 26 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere