Dan Cusnir:"În loc să fie avocatul oamenilor care plătesc taxe și impozite, actuala conducere a primăriei a fost pe post de avocat al clientelei politice"

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Dan Cusnir, presedinte al Organizatiei Municipale PSD Suceava :

poza
Dan Cusnir:"În loc să fie avocatul oamenilor care plătesc taxe și impozite, actuala conducere a primăriei a fost pe post de avocat al clientelei politice"
Adevărata carte de vizită a eficienței unui primar o reprezintă calitatea străzilor din localitatea pe care o conduce. În Suceava, atât bulevardele principale cât și străzile de cartier sunt cârpite, vălurite, pline de gropi și de șanțuri pe principiul dacă nu e groapă este dâmb. Nu există nici măcar o gură de canal la nivelul străzii, nu există nici măcar o trecere de pietoni marcată vizibil astfel încât să asigure protecția oamenilor.
A lipsit cu desăvârșire exigența în recepția lucrărilor de infrastructură rutieră, fie că a fost vorba despre asfaltări sau despre trotuare. În loc să fie avocatul oamenilor care plătesc taxe și impozite, actuala conducere a primăriei a fost pe post de avocat al clientelei politice. Am promis reintroducerea exigenței în recepția lucrărilor efectuate pe bani publici dar și recepții intermediare de calitate astfel încât eventualele carențe de calitate să poată fi remediate încă din timpul execuției lucrărilor. Este foarte important ca din banii Sucevenilor să se facă doar lucrări de calitate fără să acceptăm nici cel mai mic compromis.
În ultimii 16 ani, asfaltarea străzilor din Suceava a fost folosită că instrument electoral: „asfaltăm dacă o să votați cu mine” sau „asfaltăm pentru că ați votat cu mine”. Destul! Este timpul pentru că promisiunile electorale neîndeplinite să nu mai stea în calea dezvoltării! Este timpul pentru schimbarea radicală a mentalităților și a abordărilor în administrația locală a Sucevei începând cu dată de 27.09.2020. Este important că fiecare străduță, chiar dacă duce la o singură casă să fie tratată cu aceeași exigență maximă la recepția lucrărilor.
Dar cel mai jenant lucru pentru actuala administrație locală este va vorbească în continuare despre străzi de pământ după ce au cheltuit ineficient timp de 16 ani banii Sucevenilor din taxe și impozite. Este pur și simplu inadmisibil ca în anul 2020 să mai avem în Suceava străzi de pământ. La fel de inadmisibil este să avem lucrări pe străzile de pământ, promise de mulți ani, demarate acum câteva luni și abandonate fără asigurarea minimelor măsuri pentru protecția locuitorilor. Strada Crângului din Burdujeni Sat, cartier al Sucevei Destinație Turistică de Excelență, arată ca o stradă din Beirut doar că nu a fost afectată de nici o explozie ci a fost afectată doar de nepăsare și de lipsa regulilor care să ducă la ordine. Din păcate, strada Crângului nu este singura stradă de pământ din Suceava, sunt multe alte exemple inacceptabile.

Destul! Destul cu atitudinea de nepăsare și de lipsa de reguli!
E timpul pentru lucrări de calitate și durabile!
E timpul pentru ca siguranța copiilor și a oamenilor să fie deasupra interesului financiar!
E timpul pentru Suceava!

Dan Ioan Cușnir,
Candidat pentru Primăria Suceava
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava

13:15
marti, 11 august 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere