Dinu Zară a fost desemnat candidatul USR Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava

USR Suceava și-a desemnat reprezentanții la alegerile pentru Consiliul Județean Suceava. Timp de trei zile, 120 de delegați ai membrilor USR din județul Suceava au ales, prin vot secret, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și lista pentru consilierii județeni. Prezența la vot a fost de 100%.

poza
Dinu Zară a fost desemnat candidatul USR Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava

La competiția internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava au fost înregisrate cinci candidaturi: Ionuț Agape, Vasile Boca, Daniel Nicolae Popescu, Adrian Țofei și Dinu Zară. Câștigător a fost desemnat, din primul tur, cu majoritate de voturi, noul nostru coleg Dinu Zară.

În urma votului a fost stabilită și ordinea pe lista pentru Consiliul Județean a celor 31 de candidați care s-au înscris în competiția internă.

Toţi membrii USR din judeţul Suceava au avut posibilitatea să îşi depună candidatura însoţită de CV şi un program politic.

Alegeri interne pentru desemnarea candidaților pentru funcțiile de primari și consilieri locali au loc în toate filialele locale USR din județul Suceava.

După parcurgerea procedurilor interne, candidații pentru alegerile locale vor fi desemnați împreună cu partenerii din Alianța USR PLUS.


12:05
joi, 06 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere