Eugen Bejinariu:"Eurostat și minciunile liberale"

Va transmitem, integral, comunicatul ajuns la redactia noastra din partea deputatului PSD Suceava, Eugen Bejinariu:

poza
Eugen Bejinariu:"Eurostat și minciunile liberale"
Memoria oamenilor este agresată cu zgomot de campanie electorală și declarații belicoase ale guvernanților, dar e greu să uităm că ne-au promis măsuri care să ajute economia și ne-au prezentat soluții care vor scoate România din prăpastia crizei. Ne-au oferit doar vorbe! Minciuni! Amăgiri! O vreme am crezut cu toții că liberalii dau dovadă doar de neștiință, dar ei dovedesc, în fapt, rea-credință, premeditare și tupeu consecvent de a ne convinge că realitatea noastră este alta decât cea pe care o trăim.

Ministrul liberal al finanțelor a împrumutat România într-un an mai mult decât toate guvernele în 20 de ani, îngropând țara în datorii pe care nici copii copiilor noștri nu vor izbuti să le plătească. În tot acest timp ne-au păcălit cu cifre ca la „alba-neagra”, povestindu-ne despre situația „roz” a economiei românești în comparație cu celelalte țări europene. Ne-au mințit un an despre deficit minimal și despre revenirea în „V” a economiei, pozând (și la propriu prea des) în campioni europeni ai priceperii de a administra o țară. A apărut, între timp, dușul rece al cifrelor oficiale Eurostat. Ele ne arată că România suferă a doua cea mai mare prăbușire a economiei din Europa. Suntem pe podiumul celor mai prost guvernate țări ale continentului nostru. Nici vorbă de curbă abruptă a revenirii economice, dimpotrivă, ne afundăm în prăpastia din care toate celelalte țări au știut sa iasă. Economia românească a scăzut cu 6%. Țări la care ne uitam cu îngrijorare, care au agonizat luni de zile, au lideri competenți care s-au îngrijit de economie și de oameni, au aplicat soluții eficiente și astfel observăm, tot din cifre oficiale, că economia Poloniei a scăzut cu doar 2%, economia Ungariei a scăzut cu doar 4,7%, economia Italiei a scăzut cu doar 4,7%, a Bulgariei cu doar 5,2%, a Slovaciei cu doar 2,2% și radiografia neputinței romanești se vede cu fiecare exemplu al celorlalte țări europene.

Tupeul nemărginit cu care guvernanții noștri mistifică realitatea este dublat de un cinism năucitor. Felul triumfalist în care vorbesc despre realizările lor, în contradicție flagrantă cu agonia pe care o trăim, îi face nu doar iresponsabili și inadecvați la conducerea țării, ci complet indezirabili. Votul oamenilor in 6 decembrie trebuie să înlăture năpasta liberală care a acaparat România în vreme de criză.


Deputat, Eugen Bejinariu


07:44
duminica, 22 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere