George Soldan :"Campania din acest an este atipică și pentru că buciumașii nu mai pot fi folosiți, apropiații președintelui CJ au înlocuit buciumul cu VUVUZEAUA"

Va transmitem un comunicat de presă semnat de George Șoldan, liderul tinerilor PSD Suceava

poza
George Soldan :"Campania din acest an este atipică și pentru că buciumașii nu mai pot fi folosiți, apropiații președintelui CJ au înlocuit buciumul cu VUVUZEAUA"

Președintele Consiliului Județean Suceava, dl Gheorghe Flutur suferă îngrozitor și este evidentă suferința sa. Dl Flutur era obișnuit să fie primit cu pâine și sare pe unde i se mai organiza câte o primire triumfală de către primarii liberali care doar în felul acesta mai cucereau inima șefului de la CJ. Și nu are parte e așa ceva.
Nu are parte nici de câte o horă bărbătească sau cu o formație de buciumași care să îi cântau din bucium.
Campania din acest an este atipică și pentru că buciumașii nu mai pot fi folosiți, apropiații președintelui CJ au înlocuit buciumul cu VUVUZEAUA.
Și cel mai aprig suflător în VUVUZEAUA liberală este nimeni altul decât senatorul Dan Cadariu, humoreanul din cauza căruia nici în momentul de față orașul unde locuiește Gheorghe FLutur nu are un candidat la funcția de primar din partea PNL.
Dl Cadariu nu a înțeles nici pe departe care este rolul său, oferit de alegătorii suceveni, și încearcă prin toate mijloacele posibile să facă gălăgie pe considerentul că doar în acest fel va putea reintra în grațiile șefului său de partid și astfel nu se va termina cariera sa politică în 2020 cum este prevăzut de altfel în culisele partidului.
Atacurile furibunde și absolut nejustificate la adresa PSD Suceava nu fac decât să întărească ideea că dl Cadariu se află în agonie politică și încearcă, la disperare, să atragă atenția asupra sa și să recâștige simpatia liderului de la județ.
Îi atragem respectuos atenția senatorului sucevean că ce e prea mult nici măcar cei din jurul lui Ludovic Orban nu pot bea și mânca încât rămâne câte ceva și pentru o fotografie de grup.
Dle Cadariu – PSD Suceava și oamenii din acest partid au făcut și vor face tot ce se poate, omenește, pentru locuitorii județului Suceava. Dumneavoastră încetați să mai încercați să vă salvați liderul de la rușinea unei înfrângeri iminente pentru șefia CJ Suceava. Dl Cadariu credem că a sosit timpul să spuneți și dvs #DESTUL.

George Șodan, liderul TSD Suceava

. Cu stimă!


16:34
luni, 07 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere