George Șoldan: " Dl Gheorghiu a aruncat mănușa rezolvării problemei Bazinului Dornelor către parlamentarii PSD de Suceava"

Va transmitem un comunicat de presa semnat de George Șoldan, Președinte TSD Suceava

poza
George Șoldan: " Dl Gheorghiu a aruncat mănușa rezolvării problemei Bazinului Dornelor către parlamentarii PSD de Suceava"

TSD Suceava salută determinarea ministrului culturii, dl Bogdan Gheorghiu în rezolvarea problemei sociale și economice generate de închiderea fabricilor de la Floreni și Vatra Dornei de către cei de la Lactalis. Dl ministru nu a înțeles însă, exact, contextul economic actual și nu realizează penibilul în care s-a scufundat încercând să minimalizeze necazul oamenilor care au muncit ani de zile în cele două fabrici și cărora le promite că odată cu plecarea LACTALIS din zonă, nimeni nu le va fura iarba de pe pajiști.
Dl Gheorghiu a aruncat mănușa rezolvării problemei Bazinului Dornelor către parlamentarii PSD de Suceava. Și DA, dl Gheorghiu are dreptate, parlamentarii suceveni sunt capabili de soluții care să rezolve situația creată la Dorna. Din acest motiv domnule Bogdan Gheorghiu lucrăm, și noi, tinerii din PSD, și viitorul președinte al Consiliului Județean Suceava, dna Mirela Adomnicăi dar și parlamentarii PSD de Suceava, la un program de măsuri concrete pe care să îl propunem pentru zona de munte. Și facem asta din două motive: primul, pentru că ne pasă de Vatra Dornei și al doilea, pentru că este evident că de la PNL Suceava, în afară de glumițe ieftine și ședințe pompoase și sterile, nu vor avea parte de nimic.
Domnule ministru suntem convinși că munca asiduă depusă pentru propășirea culturii din România v-a găsit epuizat la momentul scrierii comunicatului de presă referitor la Dorna și ați confundat grav ”Fata din iarbă” (tablou celebru) cu ”Fata în iarbă” (vinul celebru ) și vaca din iarba de ”la Dorna” care va deveni celebră doar prin faptul că apare pe cutiile de lapte ”La Dorna” produs de acuma în altă parte, mai puțin la Vatra Dornei.

George Șoldan,
Președinte TSD Suceava15:44
vineri, 17 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere