Ioan Stan vorbeste despre promisiunile nerespectate ale PNL-ului

Va transmitem un comunicat de presa semnat de senatorul PSD Suceava, Ioan Stan:

poza
Ioan Stan vorbeste despre promisiunile nerespectate ale PNL-ului


Planul Național de Redresare și Reziliență pe care liderii PNL l-au pus în dezbatere publică, reprezintă încercarea acestora de a ne vinde pielea ursului din pădure. Nu se bazează pe nimic palpabil, realistic, ci doar pe promisiuni. Dar cum poți veni în fața românilor cu alte minciuni, când nimic din ce ai promis când ai preluat guvernarea nu ai dus la bun sfârșit?
Au promis măști gratis. Au reușit doar să le facă obligatorii, fără să le mai pună la dispoziția cetățenilor fără bani. E piață liberală. Trebuie să ne descurcăm singuri.
Au promis tablete pentru elevi. N-au făcut nimic în acest sens, distrugând o generație întreagă de copii.
Au promis creșterea numărului de paturi ATI. Am rămas cu promisiunea.
Au promis că respectă legea pensiilor. Bineînțeles că n-au respectat-o.
Au promis că respectă legea alocațiilor. Cică nu au bani. Bani pentru copii României nu se găsesc, dar pentru campania electorală și multinaționale, se găsesc mereu resurse.
Au promis creștere economică. Și înregistrăm un deficit de peste 10%, aproape cel mai mare dintre țările Europei.
Au promis sprijinirea agriculturii, iar acum l-au scos pe micul producător agricol afară din piață, în frig, în timp ce activitatea supermarketurilor nu este deranjată cu nimic. Doar aparțin patronilor străini, nu românilor.
Au promis autostrăzi. Unde sunt acestea?
Au promis că reformează din temelii sistemul de sănătate. Dar cu toate astea la Piatra Neamț a trebuit să moară oameni ca să realizăm că n-au făcut nimic și că sunt niște neputincioși, niște impostori.
Au promis 80 de miliarde de la UE. N-a venit încă niciun ban și nici nu există perspectiva că vor veni degrabă.
Acestea sunt doar câteva din promisiunile nerespectate ale PNL-ului care acum vă îndeamnă să le acordați încrederea dumneavoastră la vot, ca să facă majoritate și să poată forma un nou Guvern. În mod cert la fel de incompetent ca și actualul. Pentru a-i împiedica, haideți să ieșim în număr cât mai mare la vot și să le arătăm „prețuirea” noastră, trimițându-i acasă.

Senator, Ioan Stan07:31
sambata, 28 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere