Workshop - Dezvoltare personală oferit gratuit fălticenenilor de către echipa Alianței USR PLUS din Fălticeni

Echipa Alianței USR PLUS din Fălticeni, în colaborare cu Sorina Ciotu (trainer, speaker, coach, consultant vânzări), oferă gratuit fălticenenilor interesați un workshop de lucru în cadrul unui grup mastermind, pe cartea “Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” a renumitului autor si trainer pe plan mondial, John C. Maxwell.

poza
Workshop - Dezvoltare personală oferit gratuit fălticenenilor de către echipa Alianței USR PLUS din Fălticeni
Cursul este structurat pe 5 capitole, cu întâlniri de 90 de minute, în fiecare joi a celor 5 săptămâni, începând cu 30 ianuarie 2020 și se va desfășura la sediul PLUS Fălticeni, în fosta clădire a telefoanelor (intrarea laterală din Aleea Pietonală).

Pentru a putea aduce valoare grupului, numărul de participanți este limitat și se va aplica principiul “primul venit, primul servit”!
Înscrierile se fac prin e-mail la adresa: sau mesaj privat către pagina de Facebook PLUS Fălticeni, termenul limită fiind 27 ianuarie 2020.

“Dacă îți dorești mai mult, dar nu știi cum să ajungi la următorul nivel, simți că poți mai mult, dar nu știi cum să treci peste, vrei pur și simplu să fii mai bun pe toate planurile, acasă, în relațiile de prietenie, la serviciu sau în afacerea ta, atunci dezvoltarea personală este pentru tine. Dacă faci ceva pentru tine, te dezvolți, dacă nu, rămâi la fel. Secretul succesului se află în rutina de fiecare zi. Misiunea mea este aceea de a împărtăși din cunoașterea mea și a contribui la dezvoltarea celor din jurul meu și împreună să creăm o lume mai bună. Sunt bucuroasă să colaborez în acest proiect de dezvoltare personală cu echipa Alianței USR PLUS Fălticeni și apreciez aportul pe care îl aduc comunității locale.” Sorina Ciotu - trainer


“Deoarece trăim într-o lume aflată în permanentă schimbare și zilnic facem față unor situații și provocări care ne scot din zona de confort, consider că dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi este un pas esențial către însănătoșirea societății și construirea unui mediu adaptat noilor realități sociale.” George Mîndruță - coordonator PLUS Fălticeni




09:05
joi, 16 ianuarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere