Cupa Interetnica Bucovina va avea loc in perioada 07-08 iunie

Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava în parteneriat cu Asociația Juventus și Fundația ANA continuă tradiția începută acum 16 ani prin organizarea Cupei Interetnice Bucovina 2019.

Aceasta va avea loc la Suceava în perioada 07-08.06.2019 având ca invitați tineri aparținând minorităților etnice din Bucovina. Alături de aceștia vor mai fi prezenți invitați din Cernăuți Ucraina (membrii ai administrației Regionale Cernăuți) dar și elevi și studenți din Republica Moldova.
Activitățile se vor desfășura la Liceul cu Program Sportiv Suceava, cu începere de vineri ora 18.30 în sala LPS Suceava unde va avea loc un meci de fotbal între membri ai Administrației județului Suceava și cei ai Regiunii Cernăuți, Ucraina.
Sâmbătă la ora 10.00 pe terenul Liceului Sportiv Suceava va avea loc deschiderea oficială . După aceasta băieții vor concura într-un turneu de fotbal iar fetele se vor confrunta în sala de jocuri a Liceului cu Program Sportiv Suceava la kin-ball, badminton, tir cu arcul și activități de fitness-aerobic.
Activitățile fac parte din calendarul sportiv internațional al Federației Române Sportul pentru Toți care este de altfel și finanțatorul principal al evenimentului.05:08
joi, 06 iunie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere