Take, Ianke şi Cadîr se joacă la Casa de Cultură

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava invită iubitorii de teatru, luni 11 octombrie 2010 la o piesă care s-a vîndut cu casa închisă dar cu o formulă nouă. Directorul Casei de Cultură a primit confirmarea sosirii actorilor la Suceava.

Take, Ianke şi Cadîr prezintă povestea a trei negustori (un evreu, un român şi un turc) ce îşi împart clientela. În final, fata evreului şi băiatul românului ajung să se iubească, povestea lor de dragoste fiind imposibilă, în concepţia taţilor. Bătrînul Cadîr, veşnic îndrăgostit şi mereu pus pe şotii, face însă în aşa fel încît istoria să aibă un final fericit. Fireşte că atmosfera cordială se va putea materializa printr-o “fuziune” a celor două prăvălii.

Piesa Take, Ianke şi Cadîr are un puternic mesaj uman, fiind caldă, sentimentală, plină de umor. Totodată este o predică socială, o piesă scrisă cu meşteşug, cu replici antologice, ce a obţinut întotdeauna succesul de public.

În distribuţia celebrei piese Take, Ianke şi Cadîr joacă IOAN GYURI PASCU, NICOLAE URS, DORU ANA, MIRCEA RUSU, MARIA JUNGHIETU, IOANA CALOTĂ, IOANA ANCEA, ANDREI ROŞU.

Regia: Doru Ana, Scenografia: Imelda Manu-Jipa, Ilustraţia muzicală: Patricia Prundea

19:16
joi, 07 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere