Zilele Fanilor LEGO®TM, la Shopping City Suceava

În perioada 16 – 18 octombrie 2020, Asociația Brickenburg revine la Shopping City Suceava cu o expoziție indeită de construcții lego.

poza
Zilele Fanilor LEGO®TM, la Shopping City Suceava
Timp de trei zile, fanii celebrelor cărămizi pot vizita superbele construcții lego, în cadrul consacratului eveniment Brickenburg Expo - Zilele Fanilor LEGO®TM. În spațiul special amenajat, pasionații de construcții lego vor putea admira cele mai complexe, creative și originale constructii LEGO, realizate din milioane de piese de membrii Asociației Brickenburg.
Brickenburg este o asociaţie a fanilor LEGO din România recunoscută la nivel internaţional şi reprezentată în faţa grupului LEGO la nivel de ambasador. Asociaţia Brickenburg are ca scop cultivarea imaginaţiei, dezvoltarea deprinderilor practice şi încurajarea comunicării între vârste prin utilizarea sistemului LEGO.
În cadrul expoziției, vor fi expuse machete originale de mari dimensiuni, cu elemente ce recreează orașe, clădiri impresionante, trenulețe, carusele și automobile, precum și seturi deosebite produse de-a lungul timpului de cel mai mare producător de jucării. Totodată, vor fi expuse și machete ce reprezintă scene, personaje și nave spațiale din Star Wars.
Expoziția poate fi vizitată zilnic, de vineri până duminică, iar intrarea este liberă pentru toți vizitatorii. Evenimentul va avea loc în zona magazinului Pepco și se va desfășura conform tuturor măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

________________________________________
Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din judeţ. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 46.000 mp Shopping City Suceava reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional, printre care hypermarket-ul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Baumax şi NewYorker. Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul oraşului şi dispune de 1.300 de locuri de parcare. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România include Era Shopping Park Oradea.


08:43
joi, 15 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere