Un copil de 4 ani a disparut de acasa, fiind gasit dupa aproape 5 ore

Un copil de patru ani din Bosanci a dispărut, miercuri, după amiaza și a fost găsit de polițiști pe raza localității Moara Nica, la circa 4, 5 kilometri de domiciliu și urmează să fie evaluat medical.

poza
Un copil de 4 ani a disparut de acasa, fiind gasit dupa aproape 5 ore
Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a declarat că Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată miercuri în jurul orei 19:10 despre dispariția unui copil în vârstă de 4 ani care a dispărut în condiții suspecte.Polițiștii au stabilit că acest copil a plecat în jurul orei 16:00 la o familie învecinată însoțit de doi căței, iar ulterior, mama acestuia, observând că temperatura aerului scade a vrut să îi ducă un articol vestimentar, moment în care a constatat că acesta nu se află la familia respectivă.Epureanu a arătat că, inițial, familia copilului a făcut verificări în zona, însă, ulterior, a sesizat poliția.

În regim de urgență s-a constituit grupa de coordonare la nivelul Poliției Municipiului Suceava, fiind fiind cooptate forțe suplimentare pentru căutări, a menționat sursa citată. În zonă, unde există și lanuri de porumb au fost deplasați 18 polițiști, sprijiniți de 4 jandarmi.

La fața locului a fost deplasat și echipaj cu camera de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și grupele de câini de urmă, autoritățile locale implicând și voluntari.În jurul orei 21.10 un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia l-a identificat pe copil în zona Moară Nica, la aproximativ 4,5 km de locul dispariției.

"Copilul este într-o stare psihico-fizică bună și urmează să fie evaluat medical", a menționat Epureanu.ISU Suceava a avut echipaje trimise în sprijin acolo, inclusiv o ambulanță SMURD, care îl va monitoriza pe copil.În afară de o ușoară hipotermie , copilul având mânuțele și piciorușele înghețate din cauză că s-a udat tot, starea lui era bună.

Paramedicii i-au schimbat hăinuțele și l-au băgat în pat, nu înainte ca micuțul să mănânce, pentru că era înfometat.07:08
joi, 15 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere