O donație importantă de dezinfectant puternic concentrat a ajuns la Primăria Suceava prin implicarea dr. Cristian Irimie

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat, luni, că datorită implicării dr. Cristian Irimie, Primăria municipiului Suceava beneficiză, pro bono, de substanță dezinfectantă puternic concentrată, din care se pot obține 5.000 de litri de dezinfectant virucidal.

poza
O donație importantă de dezinfectant puternic concentrat a ajuns la Primăria Suceava prin implicarea dr. Cristian Irimie
"Datorită implicării domnului doctor Irimie Cristian, Primăria municipiului Suceava beneficiză pro bono de substanță dezinfectantă puternic concentrată, din care se pot obține 5.000 de litri de dezinfectant virucidal.
Rely+On Virkon este un produs biocid avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide. Acesta va fi folosit de către Direcția de Asistență Socială, Poliția Locală, Direcția Administrația Piețelor, Direcția Generală a Domeniul Public, inclusiv de către primărie, astfel încât dezinfectarea suprafețelor din cadrul instituțiilor să poată fi realizată.
Mulțumim domnului doctor Irimie Cristian, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Suceava și societății REMIX COM SRL pentru sprijinul acordat în această perioadă în care soluțiile dezinfectante se găsesc cu dificultate", a transmis viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi.

13:42
luni, 13 aprilie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere