Ateliere de picture pe figurine din ceramica si obiecte handmade, la Iulius Mall

Vrei bijuterii unicat sau decorațiuni lucrate manual pentru o casă prietenoasă? Sau să te asiguri că prichindelul tău se distrează la activități creative? Te așteptăm în acest week-end la Iulius Mall Suceava, unde vei putea să combini sesiunile de shopping din colecțiile actuale ale brandurilor tale preferate cu Târgul de Handmade și ateliere de creație.
 

         Pentru pasionații de obiecte lucrate manual și de articole cu dichis, care înfrumusețează orice spațiu, la Iulius Mall Suceavase va desfășura o nouă ediție a Târgului de Handmade. De vineri până duminică inclusiv, în perioada 13 – 15 octombrie 2017, parterul mall-ului va reuni numeroși expozanți cu imaginație și îndemânare. Aceștia vor impresiona clienții cu piese unicat, lucrate cu migală și realizate prin tehnici inedite. Bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase, fimo, piele, steampunk sau din materiale neconvenționale, accesorii vestimentare, tablouri pictate manual, felurite decorațiuni, cosmetice naturale și multe alte articole aparte sunt propunerile Târgului de Handmade.
 
          Pentru că poveștile sunt fascinante pentru orice ștrengar, în această sâmbătă, Iulius Mall Suceava îi invită pe prichindei să își creeze propriile personaje. De la orele 14.00 și 15.00, la atelierele de creație din zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi vor învăța pe cei mici cum să picteze figurine de ceramică. Avioane, flori, animăluțe și multe altele vor prinde culoare cu ajutorul mâinilor dibace ale micilor artiști. Toate materialele sunt puse la dispoziție deIulius Mall Suceava, iar creațiile vor fi oferite cadou participanților, care vor fi provocați să își construiască propriile povești pe baza acestora.04:45
vineri, 13 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere