Week-end plin la Iulius Mall Suceava

        Ultimul week-end din luna octombrie le aduce mari surprize clienților Iulius Mall Suceava, indiferent de vârstă. Prichindeii sunt invitați la atelierele de creație și la un concert special dedicat lor, susținut de Iuliana Beregoi. Cei mari sunt așteptați la un târg al produselor de toamnă, dar și să își aleagă accesorii lucrate manual.

poza
Week-end plin la Iulius Mall Suceava
         De vineri până duminică, 27 – 29 octombrie 2017, în parcarea Iulius Mall Suceava se reinstalează Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”. Trei zile de voie bună și preparate tradiționale îi așteaptă pe vizitatori, la cea de-a noua ediție a evenimentului. Pofticioșii se vor delecta cu produse tradiționale, proaspete, direct de la producător. Expozanții s-au pregătit cu preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături. Iubitorii bucătăriei românești vor putea gusta preparate la grătar sau la ceaun, însă vor avea ocazia de a descoperi și gastronomia etniilor din Bucovina. În plus, vizitatorii vor fi încântați cu un bogat program artistic, susținut de interpreți și formații folclorice, printre care Ansamblu Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Iar de la Cluj vor fi prezenți: Marius Ciprian Pop, Ana Ilca Mureșan și Grupul „Tradiții” al Zegrenilor din Ceaba. Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, Asociația Produs de Cluj, Asociația Centrul Cultural Bucovina, Consiliul Judeţean Suceava, Consiliul Județean Cluj, în colaborare cu Primăria Suceava și Iulius Mall.
 
       În aceeași perioadă, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura o nouă ediție a Târgului Handmade. Cei pasionați de obiectele lucrate manual vor putea alege bijuterii, accesorii, decorațiuni, cosmetice naturale și multe altele, lucrate cu migală, de artizani iscusiți.
 
        Ziua de sâmbătă este dedicată prichindeilor. Și nu oricum, ci cu cele mai captivante activități, în ton cu preocupările lor. Astfel, cei dornici să își pună în valoare îndemânarea și creativitatea sunt invitați să participe la atelierele de creație. De această dată vor fi trei sesiuni, de la orele 14.00, 15.00 și 16.00, care se vor desfășura în zona magazinelor pentru copii. Ștrengarii vor realiza, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, măști de carnaval. Participarea este gratuită, pe baza înscrierilor care se pot face în ziua evenimentului, la Centrul Info, în limita locurilor disponibile. Iulius Mall Suceava va pune la dispoziția lor toate materialele de care au nevoie, iar creațiile vor fi ideale pentru a accesoriza ținutele pentru petrecerile tematice.
       După „muncă”, vine și răsplata! Iulius Mall Suceava le-a pregătit celor mici o surpriză muzicală. De la ora 17.00, pe scenă va urca Iuliana Beregoi, cântăreața și vloggerița îndrăgită de copii și adolescenți. La numai 13 ani, Iuliana a cucerit publicul tânăr cu melodiile ei, care au strâns peste 30 de milioane de vizualizări, dar și cu filmul serial „Lara”, în care adolescenta este personajul principal. Cei prezenți la Iulius Mall Suceava vor avea ocazia să cânte alături de Iuliana Beregoi piesele lor preferate, să facă fotografii și să primească autografe.


05:31
vineri, 27 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere