Eugen Bejinariu :"Respect pentru vot"

Va transmitem un comunicat de presă semnat de deputatul PSD Suceava Eugen Bejinariu.

poza
Eugen Bejinariu :"Respect pentru vot"


Sucevenii și-au ales lideri care vor administra viața județului, a orașelor, satelor și comunelor noastre în următorii patru ani. Le mulțumim cu recunoștință celor care au votat reprezentanții Partidului Social Democrat și mulțumim tuturor celor care și-au exprimat votul, indiferent de opțiunea lor. PSD a obținut un scor electoral decent în Județul Suceava și am păstrat procentele de încredere pe care le-am avut totdeauna, în ciuda unor campanii de denigrare și a unor mijloace de lupta lipsite de fair-play. Am pierdut în unele locuri, dar am recâștigat încrederea de a conduce multe comunități în care apropierea noastră de oameni și-a spus cuvântul. Noi, la PSD Suceava înțelegem din rezultatul acestor alegeri că oamenii așteaptă mai mult de la noi, că trebuie să ne străduim în plus, că trebuie să facem și să demonstrăm mai bine. Avem la dispoziție următorii patru ani să arătăm că ne-am însușit însemnătatea acestor așteptări. Pe adversarii noștri politici de la Partidul Național Liberal îi felicitam pentru ceea ce au câștigat și îi asigurăm că vom monitoriza atent felul în care respectă promisiunile făcute sucevenilor în campanie. Vom fi atenți la felul în care implementează fiecare proiect pe care l-au anunțat și la felul în care ei răspund așteptărilor pe care le au cetățenii. Vom sancționa public abaterile și neîmplinirile celor care au amăgit electoratul.

Această campanie ne-a adus vestea bună că PSD rămâne, atât în Suceava cât și la nivelul întregii țări, partidul pe care oamenii îl socotesc în cea mai mare măsură a fi apropiat de ei și de nevoile lor imediate. Promit și promitem să ne aplecăm cu și mai multă atenție asupra problemelor concrete din viața orașelor și comunelor noastre.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit cu efort și entuziasm la campania PSD, tuturor primarilor, consilierilor, militanților și susținătorilor noștri: munca voastră a fost răsplătită cu încrederea pe care sucevenii ne-au acordat-o în continuare. Ceea ce am obținut cu toții prin votul oamenilor este o invitație la a face mai mult și mai bine

S-a terminat campania electorala pentru alegeri locale. Analiza procentelor este lipsită de importanță pentru oameni. Așa cum am mai spus, electoratul are întotdeauna dreptate în felul în care judecă prestația politicienilor. Sperăm doar că data viitoare să motivăm mai mulți oameni să își exprime prin vot opțiunea. De acum câștigătorii de toate culorile își suflecă mânecile și se apucă, determinat, de treabă. Urmează, curând, o noua confruntare pentru alegerile parlamentare. Fiecare partid va câștiga și deopotrivă pierde pe alocuri, apoi avem cu toții la dispoziție patru ani ca viața românilor să devină mai bună sub toate aspectele. Am spus mereu: Partidul Național Liberal are oameni mai pricepuți in arta retoricii, iar Partidul Social Democrat are oameni mai valoroși în materie de fapte. Avem de învățat unii de la ceilalți, iar din lupta politică cei care câștiga trebuie sa fie de fiecare data cetățenii.

Deputat Eugen Bejinariu
05.10.202009:45
luni, 05 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere