Marian Andronache și Doru Lefter deschid listele PMP Suceava pentru Parlament

Partidul Mișcarea Populară a validat, duminică, în cadrul Colegiului Național, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a.c. ale Partidului Mișcarea Populară. Potrivit unui comunicat remis de PMP, la Suceava primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților este Marian Andronache, președintele filialei Suceava a PMP, iar primul pe lista pentru Senat este medicul veterinar Doru Lefter.

poza
Marian Andronache și Doru Lefter deschid listele PMP Suceava pentru Parlament

Pe locul al doilea în lista de candidați propuși de PMP pentru Camera Deputaților este dr. ing. Anca Gâtlan, cadru didactic la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, urmată de ing. Sorin Andrei, antreprenor din Vatra Dornei, ec. Camelia Cojocariu, din Frasin, dr. Lucian Nanu, din Rădăuți, și Robert Ciocan, liderul Organizației de Tineret a PMP Suceava.

La Senat, pe locul doi este dr. ing. Cristi Sidor, director al ICAS Câmpulung Moldovenesc, urmat de viceprimarul de Rădăuți, Bogdan Nicolau, dr. ing. Gabriela Constantinescu, cadru didactic la USV, și de Cristi Timoficiuc, antreprenor din Suceava.

“Ne vom bate cu toată forța pentru a-i convinge pe suceveni că acum este momentul să acorde și mai multă încredere echipei PMP. Suntem singurul partid parlamentar care a cerut în Parlament să fie pus în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari. Este inadmisibil că nici un partid politic nu a depus în Parlament o inițiativă prin care să ceară reducerea numărului de parlamentari, de la aproape 500, la 300. Partidul Mișcarea Populară este singura formațiune care a depus acest proiect de lege în Parlament, proiect care a fost adoptat de Senat și stă de mai bine de doi ani de zile pe ordinea de zi a Camerei Deputaților”, a transmis președintele PMP Suceava, Marian Andronache.

El a afirmat că menținerea Parlamentului cu 500 de membri este „un afront direct la adresa democrației” și „un mesaj de dispreț față de cetățenii români, din partea celorlalte partide care nu-și doresc reducerea numărului de parlamentari”.17:20
duminica, 11 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere