Gripa si absenteismul au oprit cursurile la patru unitati de invatamant din municipiu

Reprezentantii Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava au informat că patru unităţi de învăţământ din municipiul Suceava au suspendat parţial cursurile din cauza absenteismului determinat de infecţiile respiratorii sau de gripă.

poza
Gripa si absenteismul au oprit cursurile la patru unitati de invatamant din municipiu

Conform ISJ, la Grădiniţa cu Program Prelungit
”A.B.C.” Suceava sunt confirmate 3 cazuri de gripă la grupa mare (34 preșcolari), iar în urma monitorizării situației, Direcţia de Sănătate Publică Suceava a aprobat suspendarea cursurilor la această grupă în perioada 12-14 februarie.Aici este menţinută suspendarea cursurilor şi la grupa mică, unde învaţă 38 de preșcolari, pentru intervalul 11-13 februarie.

Totodata, la Școala Primară ”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” sunt confirmate 3 cazuri de gripă la grupa mică (19 preșcolari), iar suspendarea cursurilor la această grupă are loc în perioada 12-14 februarie.

La Colegiul Economic ”Dimitrie Cantenir” Suceava sunt confirmate 3 cazuri de gripă la clasa a IX-a (29 elevi), iar cursurile la această clasă vor fi suspendate până în data de 14 februarie.

La Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava sunt confirmate 3 cazuri de gripă la grupa mare (31 preșcolari) și la clasa pregătitoare (35 elevi), iar suspendarea cursurilor la aceste clase este prevăzută pentru intervalul 13-14 februarie.

06:15
joi, 13 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere